2 6 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Broken Dreams Meny

pdf_iconLadda ner på svenska

 

 

Appetizers

LOADED POTATO SKINS THE LEGEND 89:-
Friterade bakpotatisskal, fyllda med smält ost & bacon. Serveras med gräslöksdressing.
Dryckestips: Amerikansk Pale Ale.
O.J ’S MIGHTY BUFFALO CHICKEN WINGS 89:-
Grillade marinerade kycklingvingar. Serveras med blue cheese, sweet chili, gräslöksdressing & picklad rödlök.
Dryckestips: Apa, Bitter eller Pilsner.
BUTCHER ED`S CHEESY HAMCIRCUS 112:-
Lokala charkuterier, minst två balla ostar, gudabenådad eko-marmelad och ett gäng magnifika oliver. Perfektion in till nagelbandet och alla tillbehör din ensamma bira behöver. Dela gärna härligheten.
Dryckestips: Öl efter eget samvete. Vi skulle gått på Belgien.

Vegetarian

JABBA & SALACIOUS VEGGIE HUT 149:-
Vitlöksfräst paprika, rödlök, purjolök, zucchini, champinjoner, bönor och ris i ett varmt tortillabröd. Serveras med sallad, oliver, jalapeños, riven ost, tomater, vetetortillas, gräddfil, hot salsa och guacamoledressing. Inget betesdjur och ingen curry.
Dryckestips: Pale Ale eller APA:n.
THE NOTORIOUS B.E.A.N 149:-
Saftig och överfet bönburgare på 200g, benpansrad utav liquid smoke, picklad rödlök, tomatillo-salsa, guacemole, finsallad & cheddar. Juicy! Juicy! Bad boy forever!
Dryckestips; Ofiltrerad lager eller Neipa.

Fish & Shellfish

NEW HAMPSHIRE ELECTION DAY CREEK CHAR 189:-
Folkligt förankrad och härligt inkvoterad; ugnsbakad röding med fänkålslaw samt lime- och citronvinegrette. Serveras med smörstompat blomkålsmos.
Dryckestips: Tjeckisk pils eller Porter.
MOULES ET FRITES
Det absolut läckraste det kreolska köket har att erbjuda. Vitvinskokta musslor med schalottenlök, persilja, grädde, morot och vitlök. Serveras med franska fries. A little 125:-/A Lot 185:-
Dryckestips: Belgiska fyran. Blond, Dubbel, Tripel eller Quad.

Har du någon form av allergi eller är osäker på innehållet i våra magnifika rätter, kontakta vår personal (snubbarna i BD-tissha. reds. anm.). Vi lagar all mat från grunden och kan i de flesta fall tillgodose era önskemål.

Pasta

THE LEGACY OF FABRICATO ROBERTO 159:-
Nu kör han a-traktor på bultlager men innan dess spånade vår ex-kock Robert ihop en majestätiskt pasta med krämig gorgonzola, millimeter-briljant strimlad kyckling, grönsakspotpurri och knaperstekt bacon.
Detta är vårt hommage till en förlorad kocksjäl som dock alltid lever kvar i vårt durumvete.
Dryckestips: US IPA, Neipa.

Classic American

NEW YORK STRIP STEAK 269:-
180gr. grillad entrecote med rödvinssås, baconsmör, majskolv, coleslaw och Idahopotatis.
Dryckestips: APA, IPA eller Stout såklart.
SOUTHFORK RAY`S WET RIBS 178:-
Ugnsgrillade marinerade tunna revbensspjäll. Serveras med limemarinerade elotes, BBQ-sås, flytande honung, krämig coleslaw & fries.
Dryckestips: Amerikansk IPA alt. IPA.

Chicken

BREAST OF CHICKEN WITH MELTED CHEESE & BACON 169:-
Grillat kycklingbröst, toppat med smält cheddarost, rökt sidfläsk och soltorkade tomater. Serveras med majskolv, bearnaisesås och french fries.
Dryckestips: Humlad lager, APA eller pilsener.

Tex-Mex

PUNK ANDERSON`S TEXAS CHILI 168:-
Och det här är vad vi kom fram till: ingen tomat, inga bönor bara en massa go chili. Och den här chilin är het, såklart, men det är en slags dovt mullrande hetta, nästan smeksam. Äts i tortillabröd med salsa, gräddfil och riven cheddarost. Serveras med en limeklyfta, smutsigt ris (fläsk och ris kokt i kycklingbuljong) och hackad rödlök. Hala!
Dryckestips: Sweet eller Oatmeal Stout alternativt tysk Märzen eller Vienna.
FAJITAS COMBINATION 199:-
Strimlad biff och kycklingbröst på bädd av vitlöksfräst paprika och lök i het gjutjärnspanna. Serveras med guacamole, salsa, gräddfil, riven ost, jalapeños och tre varma vetetortillas.
Dryckestips: Smakrik Indian Pale Ale, DIPA eller trappisternas magiska värld.

Hamburger

BUN MEATS BUN 2.0 145:-
En oldschool-burgare med den tidiga amerikanska kedje-burgaren som förebild. 2x 100 g kött, bröd, majonnäs, crispsallad, bifftomat och burgarost. Räcker så.
BLOWN OUT MEXICAN METH LAB 153:-
Make burgers great again! Jojomän, och det vad det kockarna gjorde; 2x 100g kött, bröd, chilimayo, crispsallad, tunn rödlök, harissaglaze, bifftomat och cheddarost. The border burger.
THE IAN WACHTMEISTER 169:-
Borgarburgaren strikes back! När du vill sätta lite flärd och grannlåt på tillvaron eller strö lite saffran på livet, ja då är det här din lyxyacht i småbåtshamnen; 2x100g kött, bröd, tryffelmayo, crispsallad, karamelliserad lök och vår allra finaste ost. “Riktig burgare åt överklassen, vi andra kan städa dassen”
JOEY F`S JAW-DROPPIN` CAROLINA BURGER 179:-
Punch out! It`s the Thrilla in Manila! En vänsterkrok till burgare -helt enkelt. Som vanligt; ingen tomat, inga bönor bara en massa go chili. Och den här chilin är smesamt het. Såklart. Denna fulländade chili ackompanjeras utav 100g kött, coleslaw, senap, honungspicklad rödlök, cheddar och rostad lök. Bara in i ringen! TKO! Aaadriiian!
Dryckestips: Till burgare dricker vi IPA. Känt sen gammalt.
>Side Kicks/ To The Burgers
*Bacon 18:- *Extra köttpuck 100g 49:- *Dip 20:- (Chilimayo, Tryffelmayo eller Guacemole). *Nachos 35:-

Dessert

BANANA SPLIT & MCGYVER 79:-
Tre kulor vaniljglass, toppade med vispad grädde, chokladsås, maränger, banan och körsbär. Klädkod; axelpuff, loafers och hårspray.
Dryckestips: Abbey Dubbel.
LANDO`S CLOUD CITY CHEESECAKE 85: –
Frusen Philadelphiaostkaka med vanilj och jordnötscrème. Toppas med noggrant arbetarromantiskt plockade björnbär.
Dryckestips: Barley Wine eller Lambic.
GRISELDA`S COLOMBIAN KEY LIME PIE 89:-
Floridas nationalrätt – på Medellíns vis. Paj på lime, kondenserad mjölk, äggula, grädde, florsocker och smörbakat digestivekex. På toppen av sockerberget hittar ni colombiansk ”helado” – fruktglass de Sydamerika!
Dryckestips; Fruit beer.
BOURBON PECAN PIE 93:-
Något så in i murarna onyttigt, men något så in i smaklökarna överjordiskt och välsmakande – ja,det är vår pekanpaj det. Smör, bourbon, kanel och pekannötter med några stänk vaniljsocker och en kula glass. Din biljett till himlen.
Dryckestips: Imperial Stout, Sweet Stout eller Porter. Himmelsk kombination.
FISH & LAMBIC 399:-
190g ekologiska sardiner i klassisk fjällstuge-burk serveras med Drie Fonteinens legendariska 75 centiliters monsterlambic Oude Gueuze. En blandning utav 1, 2, och- 3-årig lambic från 3Fs bryggeri, beläget i hjärtat utav mytomspunna lambikträsket Pajottenland. Till detta kalas, förstås, några skivor utav husets surdegsbröd. Världens godaste efterätt. Punkt. Dela med din käresta.

Kids Menu

Hillbilly Hank`s Burger Bonanza 61:-
United Pancakes of America 55:-
The Chicken Blues Explosion 94:-
Kids Ice-Cream & Marshmallows 39:-
Dryckestips: Sockerfritt är det nya brandgula.

Salads

CAESAR SALAD WITH CHICKEN 117:-
Enkelt. Sallad och fågel. Samt någon krutong och Caesar-dressing. Mm. Utan fågel; 109:-
CHILAQUILES – IMMORTALE SÖREN EDITION
Tänk dig en gammal söndersliten sombrero semi-korsad med Caesarsallad och vips du har mexikanernas favvofrukost (!), detta i vår förre köksmästare Sörens modesta tappning. Snubben har gått loss på romansallad, salsa verde, ägg, nachos, jalapeño, rödlök och fetaost i lococentrifugen. Insane och totalt oemotståndligt!
Naturell 99: – Kyckling 122: – Räkor 133: –
Dryckestips: Modern lättblaskig lager alt. veteöl.
Hårdbrömacka med aromat 800:-
boka

Öppettider

Lunch

Måndag - Fredag 11.00-14.00

Ala carte

Måndag - Fredag 17.00 - 23.00
Fredag - Lördag 17.00 - 00.00
Söndag Stängt