2 6 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Ölprovningar

Minium 5 personer & maximum 15 personer.

Ölprovning Kategori 1; 6 stycken öl för 295 kr.

Här provar vi sex stycken öl som finns i vårt ständigt varierande sortiment. Här blandar vi både ursprungsländer, bryggerier och stilar helt fritt för att visa upp den enorma bredd och smakrikedom som öl faktiskt har. Självklart glider vi in lite ölhistoria i hela paketet.

Provningen tar mellan 1 och 1,5 timmar och hålls utav någon av våra erfarna provningsledare.

Ölprovning Kategori 2; 6 stycken öl för 395 kr.

För dig som druckit en hel del mikro- och hantverksöl sen tidigare och vet vad det är, och vad det kan vara. Här plockar vi in mer exklusiva öl för att minska risken att ni provat någon av dem tidigare. Vi hämtar det som ska provas både från de dyrare sorterna i vårt egna sortiment till specialbeställningar från någon av våra leverantörer. Emellanåt slinker det även med privatimporter och galna vintage-öl. Lite ölhistoria bjuder vi såklart på.

Provningen tar mellan 1 och 1,5 timmar och hålls av någon av våra erfarna provningsledare.

Specialutformade ölpaket.

Har ni egna önskemål kan vi givetvis sätta ihop provningar för dessa också. Allt från det mest grundläggande till det mest exklusiva. Allt från galna surölsprovningar till enkelt tyskt, så att säga. Vill man kombinera mat och bira så kan detta även ordnas. Det vi behöver är ett par veckors framförhållning för att hinna göra eventuella specialbeställningar. Priset här kan variera likt vädret en vanlig svensk midsommar. Ölhistoria? Javisst!


Vi reserverar oss såklart för eventuell slutförsäljning utaf vissa ölsorter, då vi ständigt uppdaterar och byter rusdrycker. Hav tillit och god smakresa./Syltan.


Öl

pdf_iconLadda ner vår Ölmeny (uppdaterad: 2018.05.28)


 

boka

Öppettider

Lunch

Måndag - Fredag 11.00-14.00

Ala carte

Måndag - Fredag 17.00 - 23.00
Fredag - Lördag 17.00 - 00.00
Söndag Stängt